• ”I DIT FØRSTE JOB” bliver der sat ord på nogle af de tanker og bekymringer, du kan have ved at starte i dit første job, og du får 9 gode råd og inspiration til, hvordan du kan takle de nye udfordringer og oplevelser, du sandsynligvis vil møde i din nye hverdag.

  Læs mere om bogen her
  Læs udtalelser om bogen her

  Visa-70   dankort_70

 • ”I DIT FØRSTE JOB” bliver der sat ord på nogle af de tanker og bekymringer, du kan have ved at starte i dit første job, og du får 9 gode råd og inspiration til, hvordan du kan takle de nye udfordringer og oplevelser, du sandsynligvis vil møde i din nye hverdag. Læs mere om bogen her. Læs udtalelser om bogen her.

  OBS: Bemærk, at det kun er muligt at downloade bogen én gang, så sørg for at gøre dette på den enhed, som skal bruges til læsning af bogen. Bemærk yderligere, at e-bøgerne benytter vandmærkning som beskyttelse af ophavsretligt materiale. Vandmærkningen påvirker ikke filformaet og besværliggør hverken download eller anvendelsen af filerne, men dokumentere at filerne tilhører dig og er til dit personlige brug. Al kopiering og yderligere uretmæssig spredning er forbudt og vil kunne blive sporet med vandmærkningen.

  Visa-70   dankort_70

 • ”Forbered dig til dit første job” giver dig gode råd og konkrete ideer til, hvordan du allerede under den sidste del af dit studie kan gøre forskellige ting, som gør dig til en mere attraktiv kandidat for fremtidige arbejdsgivere samt inspiration til jobsøgningsprocessen og jobsamtalen.

  Læs mere om bogen her
  Læs udtalelser om bogen her

  Visa-70   dankort_70

 • ”Forbered dig til dit første job” giver dig gode råd og konkrete ideer til, hvordan du allerede under den sidste del af dit studie kan gøre forskellige ting, som gør dig til en mere attraktiv kandidat for fremtidige arbejdsgivere samt inspiration til jobsøgningsprocessen og jobsamtalen. Læs mere om bogen her. Læs udtalelser om bogen her.

  OBS: Bemærk, at det kun er muligt at downloade bogen én gang, så sørg for at gøre dette på den enhed, som skal bruges til læsning af bogen. Bemærk yderligere, at e-bøgerne benytter vandmærkning som beskyttelse af ophavsretligt materiale. Vandmærkningen påvirker ikke filformaet og besværliggør hverken download eller anvendelsen af filerne, men dokumentere at filerne tilhører dig og er til dit personlige brug. Al kopiering og yderligere uretmæssig spredning er forbudt og vil kunne blive sporet med vandmærkningen.

  Visa-70   dankort_70

 • Køb både “Forbered dig til dit første job” og “I dit første job” som indbundede bøger til en favorabel pris.

  Læs mere om bøgerne her.
  Læs udtalelser om bøgerne her.

  Visa-70   dankort_70